Razvoj i motivacija zaposlenih

Sve nove kolege u početku prolaze period inicijalne obuke u toku koje se upoznaju  sa svojim radnim zadacima i funkcionisanjemostalih sektora u kompaniji.

U cilju praćenja novih trendova u poslovanju i razvoja naših zaposlenih organizujemo različite vrste treninga i obuka. Svaki trening prilagođen je nivou znanja i potrebama učesnika, pa u skladu sa tim, na kraju svake poslovne godine, pravi se individualni trening plan za svakog zaposlenog u kompaniji za narednu godinu.

U želji da na najbolji način prenesemo svoje znanje i iskustvo 2007. godine smo osnovali interni trening tim čiji su članovi kolege iz svih zemalja u kojima Nelt Gupa posluje.

Zaposlenima nudimo angažman u dinamičnom okruženju, konkurentan kompenzacioni paket, mogućnost da iskažu svoj puni potencijal, kao i priliku da napreduju.

Takođe, za njih organizujemo timske aktivnosti i obezbjeđujemo različite pogodnosti koje mogu doprinijeti njihovom zadovoljstvu na poslu, a to su: razne vrste formalnih i neformalnih okupljanja kroz koja razvijamo timski duh među kolegama, akcija kompanijski ljekar u kojoj kompanija finansira jedan godišnji specijalistički zdravstveni pregled za svakog zaposlenog, zatim finansiranje kupovine knjiga za osnovce, prigodni pokloni za vjenčanja zaposlenih i prinove u njihovim porodicama, te rekreativni odmor, nagrade za najbolje zaposlene, treninzi i obuke.

Želite da postanete dio tima?

Pošaljite Vaše podatke i CV

Vas CV

Ili, ako želite pošaljite Vaš CV na e-mail: info@montenomaks.co.me