Integrisana logistika

Od 2011. godine, investicijom u Distributivno logistički centar u Danilovgradu, u okviru kog funkcioniše Carinska ispostava Danilovgrad, omogućeno je pružanje integrisane usluge i preuzimanje kompletne brige o robi klijenata, po čemu je Montenomaks jedinstven na tržištu Crne Gore.

Tim eksperata, svojom efikasnošću i energijom, uspješno rješava sve zadatke, koje im zadaju klijenti - od  organizacije međunarodnog transporta sa bilo koje destinacije u Evropi, regulisanja carinskih dokumenata, skladištenja, manipulacije robom (VAS) do distribucije do krajnjeg korisnika.

Skladištenje robe moguće je vršiti  u ambijetalnom i temperaturnom režimu (0°C do +8°C i +10°C do +20 °C) na površini većoj od 10.500m² zatvorenog skladišnog prostora (7.000 m² u Podgorici i 3.500 m² u Danilovgradu) i 5.000m² otvorenog skladišnog prostora, Skladišta su opremljena najsavremenijom skladišnom opremom i tehnologijom  WMS Gold uključujući i  tehnologiju za komisioniranje robe putem glasovnih komandi - Pick by Voice-  implementiranu u Podgorici.

U okviru Distributivno-logističkog centra u Danilovgradu registrovano je Javno Carinsko skladište tipa ”A” sa dozvolama i primenjenim standardima za skladištenje svih vrsta roba široke potrošnje.Zbog kontinuirane potrebe svojih klijenata da prilagode proizvode navikama potrošača, u Montenomaksu su uspostavljene i VAS usluge (Value Added Services) za doradu i prilagođavanja pakovanja širokog asortimana roba široke potrošnje, prehrambenih, farmaceutskih i tehničkih proizvoda. Prema posebnom nalogu klijenta, robu je nakon prijema moguće odvajati i transportovati u pogone Montenomaksa redovnim dnevnim linijama, a odatle distribuirati do krajnjeg korisnika, u najkraćem mogućem roku.

Takođe, Montenomaks svojim klijentima pruža i uslugu brze i pouzdane distribucije pošiljaka (pisama, paketa, paleta), u različitim temperaturnim režimima, raspolažući sa flotom od preko 50 vozila, opremljenih GPS uređajima, što omogućava isporuku robe na teritoriji Crne Gore u roku od 24 sata. Posebno razvijajući ovu uslugu za svoje korisnike, Montenomaks ostvaruje mogućnost praćenja pošiljki kroz akplikaciju, „Track and Trace“, koji uz Call centar klijentima omogućuje informacije o statusu pošiljki u realnom vremenu.

Svi procesi u skladištenju i distribuciji Montenomaksa sertifikovani su prema HACCP sistemu, što pored obezbjeđivanja brze i pouzdane usluge, garantuje brigu o povjerenoj robi u skladu sa međunarodno priznatim standardima i dobrom higijenskom praksom.

Vašem preduzeću je potreban efikasan i pouzdan partner?

Vrijeme je da nas kontaktirate

10000
skladišnog prostora
50+
vozila u kurirskoj i distributivnoj službi

REFERENCE