FedEx i TNT servis

Kompanije FedEx i TNT, svjetski su lideri u organizaciji sigurne isporuke vremenski osjetljivih pošiljki, koji servisiraju milione zahtjeva za brzom dostavom, širom svijeta.

Montenomaks C&L licencirani je zastupnik FedEx usluga na crnogorskom tržištu od 2015. godine, a od 01. oktobra 2019. godine, postao je i zvanični provajder TNT usluga u Crnoj Gori.


Ovim partnerstvima Montenomaks C&L je svojim korisnicima obezbijedio pristup FedEx i TNT uslugama na jednom mjestu, pružajući im pritom pristup servisnoj mreži u više od 220 zemalja, širom svijeta.POGODNOSTI SERVISA

  • Najfleksibilnija transportna rješenja
  • Zagarantovana isporuka pošiljki širom svijeta, bez obzira na veličinu, težinu i druge specifičnosti
  • Najkraće vrijeme dostave širom svijeta koje omogućavaju svakodnevne linije u izvozu i uvozu pošiljaka
  • Zaokružena ponuda u međunarodnom transportu i rješenje za svaku potrebu crnogorskih kompanija
    • Dostava manjih pošiljki i dokumentacije u roku 1-2 radna dana avio transportom (FedEx International priority i TNT Global Express service). Najkraće vrijeme dostave širom svijeta koje omogućavaju svakodnevne linije u izvozu i uvozu.
    • Dostava pošiljki većih gabarita, manje hitnosti, obavljaju se u roku 2 do 5 radnih dana drumskim servisom po najpovoljnijim cijenama (TNT Economy Express service). Zbirne linije dopremaju pošiljke u Crnu Goru svakog ponedjeljka i srijede. Istim danima se vrši i otprema roba za izvoz, ka svim zemljama svijeta.


CIJENE USLUGA

Pružamo vam mogućnost da slanjem upita dobijete kompletan obračun troškova za svoju pošiljku, bilo da se radi o express ili economy servisu. Štaviše naš prodajni tim će vas savjetovati o najpogodnijoj opciji, u zavisnosti od vaših konkretnih zahtjeva, rokova i destinacija.


Radi što preciznijeg obračuna, upit treba da sadrži sljedeće podatke:

-Destinaciju otpreme i prijema sa tačno naznačenim poštanskim brojevima

-Ukupnu težinu pošiljke i svakog paketa/ koleta pojedinačno

-Dimenznije za svaki paket/ koleto pojedinačno

-Naznaku ukoliko se radi o re-exportu, pasivnom ili aktivnom oplemenjivanju

-Da li se radi o robi koja zahtijeva poseban režim (temperaturni režim, opasne materije i sl.)

-Da li pošiljka treba da bude uručena u tačno određeno vrijeme

Naš tim će, veoma brzo, na vašu e-mail adresu poslati kompletan obračun koji uključuje: preuzimanje na adresi, izvozno carinjenje, transport do odredišta, uvozno carinjenje i isporuku primaocu.

Za slučaj da želite unaprijed da znate iznose carinskih dadžbina, molimo da nam proslijedite fakture, a mi ćemo za vas pripremiti iznos carinskog duga, PDV-a, troškove inspekcijskih pregleda robe (sanitarni, fitopatološki, veterinarski, radiološki) i sl.

Ukoliko imate potrebu za dostavom većeg broja pošiljki, naš prodajni tim će pripremiti posebnu ponudu za vas, uzimajući u obzir specifičnosti zahtjeve: vrsta roba, tranzitna vremena, regioni preuzimanja, dostave i sl.

Na raspolaganju smo za sve ponude, informacije ili podatke o statusu pošiljki:


STATUS POŠILJKI

Ukoliko nam ukažete povjerenje i vašu pošiljku prepustite nama, statuse vaše pošiljke u realnom vremenu možete pratiti preko dodijeljenog ID broja pošiljke, na web stranicama:

www.fedex.com

www.tnt.com


Odluka menadžmenta FedExa da 2016. godine preuzme vlasništvo nad TNT kompanijom, dodatno je pojačala snagu ovog svjetskog giganta. Dobro razvijena mreža i dodatni kapaciteti drumskog i avio transporta TNT-a, obezbijedili su mogućnost pružanja još pristupačnije cijene usluga za sve korisnike.


Sopstveni vozni i avio park, zagarantovana tranzitna vremena i mogućnost praćenja statusa svake pošiljke u realnom vremenu, gdje god u svijetu se ona nalazila, na ovaj način zasigurno prave dodatan iskorak i Montenomaks-a u odnosnu na konkurenciju u Crnoj Gori.


Budite dio mreže svjetskog lidera u oblasti express dostave. Obezbijedite za svoju pošiljku najsigurniji i najbrži način isporuke širom svijeta!

Vašem preduzeću je potreban efikasan i pouzdan partner?

Vrijeme je da nas kontaktirate

REFERENCE