Međunarodni transport

Puni utovari i zbirni transporti organizuju se sa svih destinacija u Evropi. Nas tim nakon prispjeca sve posiljke carini i isporucuje na vrata kupca u roku od 24h, jer su kvalitet i brzina, glavne karakteristike organizacije međunarodnog transporta u Montenomaksu.

Transporti po potrebi obuhvataju obezbjeđivanje posebnih režima, poput temperaturnog, prevoza ADR robe, vangabaritne robe i vrijednosnih pošiljki.

 

Drumski transport

U saradnji sa inostranim partnerima, Montenomaks organizuje transport iz svih evropskih destinacija, u roku  od 7 radnih dana - od trenutka prijema narudžbe do konačne isporuke.

Sva roba je osigurana prema međunarodnim standardima, uključujući kompletnu brigu o izvoznoj dokumentacijio i EUR1 obrascu. Postoji mogućnost pružanja usluga posredovanja u dodatnom osiguranju kod nekoliko osiguravajućih društava.

U skladu sa potrebama klijenta, organizuju se puni utovar i zbirne linije. Organizacijom 5 redovnih zbirnih linija sa teritorije Srbije (3 puta sedmično), Hrvatske (4 puta sedmično), Bosne i Hercegovine (4 puta sedmično), Salzburga (jednom sedmično), kao i izvoz I reexport za Kosovo i Albaniju (1 put sedmično) obezbjeđuje se da pošiljka brzo i sigurno stigne na željenu adresu.

Sve pošiljke se carine na terminalu u Danilovgradu, a rok za isporuku pošiljki nakon carinjenja u Podgorici je istog dana, dok se u ostalim gradovima Crne Gore dostavlja u roku od 24 h.

 

Pomorski transport

Predstavništvo Montenomaksa u Baru uspostavilo je saradnju sa brodskim kompanijama MAERSK-LINE, EVERGREEN, MSC, HAPAG LLOYD i njihovim sertifikovanim agentima. Obezbjeđujući redovne utovare, Montenomaks je u mogućnosti da ponudi povoljne cijene prevoza, kao i najkraće vrijeme tranzita i raspoloživost prostora na plovilima.

 

Željeznički transport

Prema sporazumu sa Železnicom Crne Gore i dugoročnom saradnjom sa Železnicom Srbije, za prevoz u blok vozovima i za pojedinačna vagonske utovare (pošiljke) primijenjena je posebna željeznička tarifa.

 

Avio prevoz

Zbog partnerskih ugovora potpisanih sa vodecim kompanijama u svijetu avio (Lufthansa, JAT, Malev, Adria), licencirani IATA agenti Montenomaksa obezbjeđuju posebne tarife za sve klijente, uključujući organizovani prevoz VAL pošiljki i pošiljki sa posebnim prioritetom na suvom ledu.

Od januara 2015. godine,  Montenomaks je licencirani zastupnik kompanije FedEx za tržište Crne Gore.

Na taj način kompanija je postala dio mreže koja posluje u više od 220 zemalja svijeta, a dnevno rukuje sa preko 3,6 miliona pošiljaka.

Za korisnike iz Crne Gore u ponudi je internacionalna dostava u najkraćem roku, i to:

24-48 sata za zemlje Evrope,  SAD i većinu industrijskih centara u Aziji

72 sata za ostale destinacije

Maksimalna deklarisana vrijednost pošiljke: 50.000 USD

Uvjerite se zašto je prepuštanje organizacije međunarodnog transporta Montenomaksu najsigurniji način da Vaša pošiljka bezbijedno i na vrijeme stigne na željenu adresu širom Evrope!

Vašem preduzeću je potreban efikasan i pouzdan partner?

Vrijeme je da nas kontaktirate

3000+
transportovanih pošiljki godišnje
14+
zbirnih vozila iz Evrope i Regiona sedmično

REFERENCE