Carinsko posredovanje

Carinska ispostava Danilovgrad, koja posluje u okviru distributivno-logističkog centra Montenomaks C&L, kao i informacioni sistem najnovije generacije, u velikoj mjeri doprinose efikasnijem radu i skraćuju vrijeme potrebno za tranzit i carinjenje robe, a samim tim i za distribuciju do krajnjeg korisnika.         

Stručni timovi Montenomaksa, svojim iskustvom i brzinom, štede vaše vrijeme i u najkraćem roku oslabađaju vaš kapital  zastupanjem pred carinskim organima. Njima prepustite

- Procedure na graničnim prelazima - uključuje pripremu carinskih dokumenata i komunikaciju sa carinskim organima, izradu zahtjeva i  komunikaciju sa graničnom inspekcijom, prenaupućenje robe, izvještavanje i dostavljanje dokumentacije prilikom skladištenja robe u carinskom skladištu.

- Carinjenje podrazumeva pripremu carinske dokumentacije i posredovanje pred carinskim organima, izradu zahtjeva i zastupanje u poslovima sa inspekcijskim organima.
Nasim klijentima ustupamo upotrebu bankaraskih garancija za sve carinske postupke: tranzita, carinejnja, privremenih uvoza, pasivnog i aktivnog oplemenjivanja.

Vašem preduzeću je potreban efikasan i pouzdan partner?

Vrijeme je da nas kontaktirate

12+
poslovnica na teritoriji Crne Gore
60000+
obrađenih carinskih predmeta godišnje

REFERENCE