Skladištenje

U okviru Distributivno-logističkog centra u Danilovgradu registrovano je Javno Carinsko skladište tipa ”A” sa dozvolama i primijenjenim standardima za skladištenje svih vrsta roba široke potrošnje. U skladu sa Zakonom o carini, tu se obavljaju poslovi odvajanja robe za parcijalno carinjenje i tranzit, uzimanja uzoraka prema zahtjevima inspekcijskih organa, kao i skladištenja robe do konačnog odobrenja.  

Zbog kontinuirane potrebe klijenata da svoje proizvode prilagode navikama potrošača uspostavljene su VAS usluge (Value Added Services) za doradu i prilagođavanja pakovanja širokog asortimana roba široke potrošnje, prehrambenih, farmaceutskih i tehničkih proizvoda. To podrazumijeva lijepljenje deklaracija i akciznih markica, prepakivanja, obilježavanja, formiranja komercijalnih pakovanja, pravljenje promotivnih i akcijskih setova.

U zavisnosti od potrebe klijenta, roba se može skladištiti  po danu, sedmici ili mjesecu nakon čega se  transportuje u pogone Montenomaksa redovnim dnevnim linijama a odatle distribuira do krajnjeg korisnika, u najkraćem mogućem roku.

U svim skladištima su instalirani video i alarmni sistem, kao i fizičko obezbjeđenje, što garantuje sigurnost uskladištene robe u svim našim skladištima. Uskladištena roba je  osigurana od svih rizika do pune vrijednosti.

Vašem preduzeću je potreban efikasan i pouzdan partner?

Vrijeme je da nas kontaktirate

20000
površina distributivno-logističkog centra
10000
skladišnog prostora

REFERENCE