slike/2.jpg

ODRŽIVO POSLOVANJE

Od svog osnivanja, Montenomaks, kao važan dio svoje poslovne politike vidi odnos prema zajednici u kojoj posluje. Zato je učešće Montenomaksa u njenom razvoju prisutno skoro u svim segmentima.

Učešćem u društveno korisnim aktivnostima, poput podrške socijalno ugroženim porodicama i pojedincima, sponzorstvima lokalnih i državnih manifestacija, događajima čiji je cilj podizanje svijesti o značaju zdravlja zajednice, te posebnom pažnjom posvećenom zaštiti životne sredine, Montenomaks dokazuje da svoje održivo poslovanje vidi kroz održivost zajednice u kojoj posluje.

Pored toga, jednak značaj Montenomaks pridaje i svojim zaposlenima, dajući im priliku da se kroz različite vrste podrške razvijaju jednako dobro, kako na profesionalnom, tako i na ličnom i porodičnom planu.

Edukacija, takođe zauzima značajno mjesto u poslovnoj strategiji Montenomaksa. Zato se u cilju razvoja kompanije obezbjeđuju programi edukacija zaposlenih, kao i praktično usavršavanje mladih koji pohađaju završne godine srednjoškolskih i fakultetskih programa bliskih vrsti biznisa u kojoj posluje Montenomaks.