slike/2.jpg

RAZVOJ

Kompanija Montenomaks C&L osnovana je 1999. godine, a njen se razvoj kretao ka povezivanju procesa i postizanju međunarodnih standarda kvaliteta u pružanju usluga špedicije i logistike.

Investicijom u moderan Distributivno logistički centar 2011. godine i implementacijom komunikacionog sistema za upravljanje, omogućena je integracija i prilagodljivost logističkih usluga specifičnim potrebama korisnika.

Godine 2017. Montenomaks je postao dio Nelt Grupe, sistema koji uspješno posluje na 11 tržišta, u Evropi i Africi. To je je dodatno ojačalo poziciju kompanije na domaćem i otvorilo mogućnost za širenje na inostranom tržištu, prvenstveno tržištima zemalja u regionu.

Danas, integrisana logistička usluga Montenomaksa objedinjuje međunarodni transport, carinsko posredovanje, skladištenje, manipulaciju robom i distribuciju do krajnjeg korisnika. Pored toga, Montenomaks nudi i usluge kurirske službe na teritoriji cijele Crne Gore.

O bezbijednosti i kvalitetu robe brine tim od 140 odgovornih i stručnih ljudi, koji svojom efikasnošću i energijom Montenomaks čine pouzdanim partnerom na regionalnom trzištu.