Politika regrutacije i selekcije

Pored jednakih šansi za zaposlenje koje nudimo, pažljivo osluškujemo kandidate kako bismo im ponudili radno mjesto u skladu sa njihovim preferencijama.

Proces selekcije obezbjeđuje dovoljno prostora da kandidati iskažu svoje osobine i potencijal, dok broj intervjua i dodatnih procjena zavisi od pozicije za koju se aplicira. Svaki korak na ovom putu je eliminacione prirode. Najzad, ponudu za posao dobijaju oni koji ispunjavaju sve kriterijume, prema ocjeni stručnjaka iz sektora ljudskih resursa i menadžera sektora u okviru kog je raspisan konkurs. Na kraju procesa selekcije svi kandidati su obaviješteni o ishodu konkursa.

Novim zaposlenima nudimo angažman u dinamičnom okruženju, konkurentan kompenzacioni paket, mogućnost da iskažu svoj puni potencijal, kao i priliku da napreduju.

Ukoliko ste zainteresovani za zaposlenje u našoj kompaniji, Vašu biografiju možete poslati na e-mail: posao.montenomaks@nelt.com


Savjeti za uspješan intervjue

Nastojimo da se kandidati osjećaju prijatno po dolasku na razgovor za posao. Zato izdvajamo nekoliko savjeta uz koje ćete biti sigurni da ste na tragu uspješnog intervjua.


Prije dolaska na intervju za posao, istražite poslovanje kompanije kao i opis posla pozicije za koju aplicirate.
Razmislite o svojim specifičnim radnim iskustvima i kvalifikacijama koje mogu biti relevantne za uspješno obavljanje posla za koji aplicirate. Potrudite se da ih predstavite jasno i kroz konkretne primjere.
Budite sigurni da ste došli u zakazano vrijeme i da znate kome treba da se javite. Ukoliko ne možete da stignete na intervju, javite dan ranije i pitajte za novi termin.
Iskoristite priliku da tokom razgovora postavite pitanja koja su Vama bitna.
Prvi utisak je važan, zato obratite pažnju na komunikaciju i izgled koji trebaju da budu primjereni razgovoru za posao.
Dođite sa samopouzdanjem i pokušajte da eliminišete tremu jer ćemo Vam dati priliku da predstavite sve Vaše potencijale.

Želite da postanete dio tima?

Pošaljite Vaše podatke i CV

Vas CV

Ili, ako želite pošaljite Vaš CV na e-mail: info@montenomaks.co.me