slika

01.07.2019

Fokusirajte se na svoj osnovni biznis, logistiku prepustite profesionalcima

Montenomaks klijentima pruža uslugu brze i pouzdane distribucije pošiljaka (pisama, paketa, paleta), u različitim temperaturnim režimima. Ako poslujete na crnogorskom tržištu i potreban vam je partner koji će preuzeti kompletnu brigu o vašoj robi – od transporta, regulisanja carinskih dokumenata, skladištenja, manipulacije robom (VAS) i dostave, možete ga naći na jednoj adresi. Kompanija Montenomaks jedinstvena je na tržištu Crne Gore po objedinjenoj usluzi koju pruža. Tim eksperata, već 20 godina svojom efikasnošću i energijom, uspješno rješava sve zadatke kako bi vaša roba bila sigurna.

Očuvanje kvaliteta i sigurnost vaše robe je prioritet.

Bez obzira na to o kojoj vrsti robe je riječ, skladišni prostori Montenomaksa vam nude opciju skladištenja u ambijentalnom i temperaturnom režimu ( (0°C do +8°C i +10°C do +20 °C). Na taj način ste sigurni da će svi posebni zahtjevi koje ima priroda vaše robe biti ispunjeni. U svim skladištima postoji video i alarmni sistem, kao i fizičko obezbjeđenje, što dodato garantuje sigurnost. Uskladištena roba je osigurana od svih rizika do pune vrijednosti.

Kapaciteti skladišnog prostora treba da odgovaraju veličini vašeg biznisa.

U zavisnosti od potrebe klijenta, roba se može skladištiti po danu, sedmici ili mjesecu nakon čega se transportuje u pogone Montenomaksa redovnim dnevnim linijama a odatle distribuira do krajnjeg korisnika, u najkraćem mogućem roku. Kompanija raspolaže sa 10.500 m2 skladišnog prostora, i to 7.000 m2 u Podgorici i 3.500 m2 u Danilovgradu. Kapaciteti su 10.000 paletnih mjesta u savremenim visokoregalnim paletnim sistemima (PAL RACK) i 1.500 metara kvadratnih blok lagera za nepaletizovanu robu. Pored toga, na raspolaganju su i 5.000 m2 otvorenog skladišnog prostora.

Registrovano Javno carinsko skladište tipa A za robu koja se odvaja za carinjenje.

Važna prednost kompanije Montenomaks je postojanje Javnog carinskog skladišta tipa A u okviru Distributivno-logističkog centra u Danilovgradu. Skladište posluje sa dozvolama i po primijenjenim standardima za skladištenje svih vrsta roba široke potrošnje. U skladu sa Zakonom o carini, tu se obavljaju poslovi odvajanja robe za parcijalno carinjenje i tranzit, uzimanja uzoraka prema zahtjevima inspekcijskih organa, kao i skladištenja robe do konačnog odobrenja.

VAS, dodatne usluge, kao odgovor na posebne izazazove u poslovanju.

Proizvodi koji odgovaraju navikama i potrebama potrošača su nešto čemu se teži u svakom poslovanju. Upravo zbog tih potreba, kompanija Montenomaks je otišla korak dalje uspostavljanjem VAS (Value Added Services) usluga. One podrazumijevaju doradu i prilagođavanje pakovanja širokog asortimana roba široke potrošnje, prehrambenih, farmaceutskih i tehničkih proizvoda. To podrazumijeva lijepljenje deklaracija i akciznih markica, prepakivanja, obelježavanja, formiranja komercijalnih pakovanja, pravljenje promotivnih i akcijskih setova.

Brzina i pouzdanost su važan kriterijum.

Montenomaks klijentima pruža uslugu brze i pouzdane distribucije pošiljaka (pisama, paketa, paleta), u različitim temperaturnim režimima. Poslovanje je unapređeno uvođenjem savremenog sistema praćenja pošiljki, „Track and Trace“, koji uz Call centar klijentima omogućuje informacije o statusu pošiljki u realnom vremenu. Preuzeto sa: www.vijesti.me

POSLEDNJE VIJESTI